2008. április 6., vasárnap

Interspar - ahol az eladó a király


Szombat este az Eurocenter nevű műintézménybe mentünk moziba. Előtte azonban volt még pár percünk, így beszaladtunk az Intersparba, mert hiányzott 1-2 dolog a másnapi ebéd elkészítéséhez. Mivel nem volt sok időnk (a mozi 9-kor kezdődött és az Interspar is ugyanakkor zárt), így valóban rövidre fogtuk a bevásárlást, mivel jó magyar szokás szerint zárás előtt minimalizálják a működő pénztárak számát, hogy hó sokáig kelljen sorban állnia, aki záráskor nem távozik időben. Ezen az estén is összesen 3 pénztár működött, így kb. 8 perc várakozás után végre sora kerültünk. Azaz mielőtt ez megtörtént volna, hátulról megszólít egy eladó:
"Elnézést, de magára hagytam a pultomat, kifizethetném ezt a két tételt maguk előtt gyorsan?"
Nem akartam hinni a fülemnek, hogy egy eladó szeretne munkaidőben (egyébként nyilvánvalóan a szombat esti bulihoz szüksége 2 Red Bullt) egy vevő előtt sorbanállás nélkül megvenni? És igen. Ezek szerint az Interspar az a hely, ahol nem a vevő, hanem az ELADÓ A KIRÁLY.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megkért, megengedted. Mi ezzel a gond? Vagy ő mikor vásároljon? Amikor zárva a bolt? Ez csak egy lufi amit felfújtál.

Névtelen írta...

Az intersparban az eladók csak megadott időben vásárolhatnak. Egyszer reggel és egyszer este 1órában! És igen az intersparban előrekéretszkednek az eladók a sorban, mert ha nem fejezi be a vásárlást amig lehet, utána már hiába megy.

Névtelen írta...

Lehet,hogy az az eladó éppen a 12. óráját töltötte ingyen túlórával,wc-re menés és evés nélkül.Én is eladó vagyok és röhely,hogy egyes emberek uraknak képzelik magukat,míg más megszakad...