2008. június 26., csütörtök

A legjobb keresőmarketing hirdetés mostanában...


Leveleztem a Gmail-emben és mitadisten, szerepelt egy levelemben több női utalás is (na, nem az!) :-), erre ezt a hirdetést látom a Gmail-emben:

Szülés előtt - www.szopiparna.hu - Segítünk Önnek szülés előtt pihenni, ha már nehezen megy.

Talán nem is a hirdetés szövege a legjobb, hanem a webcím!! Király - szénné röhögtem magam, mikor ezt elolvastam. Azért az oldal sem rossz, hisz a szopipárnának még logója is van! (És esküszöm, nem fizettek, hogy linkeljem őket!) :-)

4 megjegyzés:

Szabó László írta...

Köszönjük, az elismerést. Igazoljuk, hogy valóban nem fizettünk a linkelésért :-)Üdv: Szabó László, szopiparna.hu

Névtelen írta...

A név az tényleg LOL, és hallatán a férfiak esetében, nos elég érdekes képek villannak be.
Cserébe megnézik az oldalt, ahonnan csalódottan(mondjam, hogy kókadtan?) távoznak.
Viszont pozitívum, hogy a hasonló termékekhez képest, nem 49.990 HUF az ára.

Lásd:
http://www.quelle.hu/hu/extern/index.html?EMBPERL_UID=:ae04211fe8955558023943520f5f6455&fsreloaded=1&

Alig több. Ötös.

Mivel lehet zárni egy ilyen kommentet, harca fel! Avagy..ááá...inkább nem. :)

Névtelen írta...

Off. Most találtam rád, a segítségedet kérném. Az alábbi eset velem történik, és sorstársakat keresek vagy legalább valaki valamilyen ötlettel szolgálhatna, hogy mit is tegyek, hová is forduljak.A történet:Közel kilenc éve ugyannál a postánál, a Rákóczi út 70-72. sarkán lévőben fizetem be csekkjeimet. Soha nem volt gondom, egészen mostanáig, ugyanis a szolgáltatók mindegyike, kivétel nélkül visszajelezte, hogy csekkjeim nem érkeznek be, nincs pénz a számlán. Végigjártuk hát az összes szolgáltatót, hogy bemutassuk a befizetett csekkek igazolószelvényét. Ők elkezdték kerestetni a befizetéseket, hátha csak elkavarodtak. Hiába, nincsenek sehol. Kérésükre én is kerestettem a csekkeket a Magyar Posta Zrt.-nál, ahol kiderült, hogy a csekkjeinkre tett pecsét hamis, házilag eszkábált azaz feltételezhetően valaki elsikkasztja a pénzt ennél a hivatalnál. Végignéztem minden, a befizetések napján készült pénztári főkönyvet – sehol sem szerepel a nevem befizetőként, mintha nem is léteznék, mintha az elmúlt kilenc évben nem idejártam volna befizetni. Közben ismételten befizettünk minden követelést a szolgáltatóknál, azzal, ha meglesz a Postánál a pénz – ők azonnal jóváírják.
Az lenne a kérésem, hogy akinek van ötlete, hallott hasonló ügyről – kérem, jelentkezzen! Köszönet Neked érte, ha ez megjelenik.

Virag írta...

szia
írok neked egy esetet, ami most esett meg velünk, nagy harcban is vagyunk már:(
a telkünkön az utcafronton, de a kerítésen belül áll 25 éve 2 ezüstfenyő. az apám, aki azóta sajnos meghalt, ültette őket, amikor még én is, meg az utcabeli velemegykorúak is kicsik voltunk/voltak. jött a minap az Eon, és, bár az egész szomszédság kérte őket, hogy ne (mi bp-en élünk, csak nyáron meg hétvégente megyünk le oda, zalába), DE EGYSZERCSAK LEVÁGTÁK AZ EGYIK FENYŐ TETEJÉT, AZAZ FÉLBEVÁGTÁK A KORONÁJÁT.
teljesen kész vagyok, most megyünk le fényképezni, meg intézkedni.
hála az égnek jogot végeztem, így nem fog gondot okozni keríteni egy jó nagy vizes lepedőt, és ráhúzni a fejükre, de ettől még szegény fenyő úgy néz ki, ahogy.

üdv

VV